Контакт

 

QR линкови:
Линк QR код
www.avtoskolazebra.mkQR код
тел: +38947228222QR код
Генералии АШ "Зебра"QR код

Доколку имате било какво прашање поврзано со сообраќајните прописи или начинот на обука бидете слободни да не контактирате!

  • телефон: ++389 (0)47 22 82 22

  • мобилен: ++389 (0)78 36 46 36; (0)70/312 009

  • адреса: ул. Петар Петровиќ Његош бр.1, 7000, Битола, Р. Македонија

  • е-пошта: avtoskolazebra@gmail.com

  • Работно време: 08:0 0 ч. - 15:30 ч. (Понеделник-Петок)
                               09:00 ч. - 12:00 ч. (Сабота)

  • мапа: можете да не побарате и на мапа на град Битола

Симни ја информацијата како визит карта. (vcf file)


Погледнете ја авто школа „ЗЕБРА“ во поголема мапа!

Љубезниот персонал од АШ "Зебра" ќе Ви помогне детално за сите информации за да започнете со обука.

 

 

 

Bookmark and Share