Online Упис

 

На оваа веб страна можете веднаш да се пријавите во нашата авто школа, а да не доаѓате кај нас во нашите простории.

Се што треба да направите е да го пополните долу понудениот формулар (податоците во пријавата мора да се соовпаѓаат со податоците од Вашата лична карта)

Ние ќе Ве контактираме на основа на внесените податоци во најкраток можен рок и ќе се договориме со Вас за деталите за Вашата предстојна обука.

 

 

 

Bookmark and Share